Glömt lösenord

Försöker du logga in med ditt medlemsnummer?

Om du angett ett eget lösenord och användarnamn kan du inte logga in med medlemsnr och postnr. Har du angett din e-postadress, kan du alltid återställa dina inloggningsuppgifter genom att klicka på Glömt lösenord. Ditt gamla lösenord raderas och genom att klicka på länken du får via e-post, kan du ange ett nytt lösenord att logga in med.

Om du inte angett ett eget lösenord och användarnamn kan du logga in med medlemsnr och postnr. Kontrollera då att medlemsnumret är 9 siffror och skrivet utan mellanslag ex. 123456789 samt att du skrivit ditt postnummer utan mellanslag ex. 12345. När du loggat in med ditt medlemsnr och postnr kommer vi som ett steg i att öka säkerheten på hemsidan be dig att ange ett eget användarnamn och lösenord.

Om du nyligen flyttat eller gjort en tillfällig adressändring, kan ditt postnummer automatiskt blivit uppdaterat. Prova då att logga in med medlemsnr och ditt nya postnr.

Försöker du logga in med din e-postadress?

Kontrollera att e-postadressen och lösenordet är korrekt skrivna. Om du glömt ditt lösenord, ange din e-post. Ditt gamla lösenord raderas och genom att klicka på länken du får via e-post, kan du ange ett nytt lösenord att logga in med.

Behöver du hjälp kontakta Kundservice mån-fre 08-18.


Skicka