Inte riktigt enligt plan, Denise Rudberg, Hugo Rehnberg
  • Förlag Lind & Co förlag, 2014
  • ISBN 9789174613100
  • Utg.år 2014
Inte riktigt enligt plan, Denise Rudberg, Hugo Rehnberg

Inte riktigt enligt plan

179 kr

Inte riktigt enligt plan är en härlig och lättlyssnad kärleksroman som påminner om en riktigt bra brittisk film à la Love ActuallyEn dag och Fyra bröllop och en begravning.

”På gräsmattan framför den imponerande tegelbyggnaden, Villa Pauli, befann sig säkert tvåhundrafemtio bröllopsgäster – och att döma av den uppsluppna stämningen var många redan inne på sitt tredje glas. Tom fascinerades av hur dyra många av de kvinnliga gästerna såg ut. Frisyrerna såg perfekt ut och de gnistrande halsbanden och diamantörhängena blänkte mot jämna solbrännor. Bröllopet mellan Didde och Paula var sommarens snackis bland stans ungsocietet. Toms känslor inför bröllopet var kluvna. Det var inte det att han ansåg att Bondarna och Wachtmeistrarna var bättre människor än han, men det var något i deras högdragna framtoning som fick honom att känna sig som en simpel bondtjuv från Närkeslätten. Och den generade incidenten med brudklänningen bättrade inte direkt på självförtroendet.”

Toms gläds såklart över sin gamle vän Didde giftemål, men känner ett stygn av avundsjuka. Det är någonting alldeles speciellt med bruden – Paula. Han känner en förbjuden attraktion och om han inte är helt ute och cyklar är den besvarad. Och så rätt han har. Paula kan inte sluta tänka på den snygge brottmålsadvokaten …

Läs mer

Är den här boken något för mig?

  • Förlag Lind & Co förlag, 2014
  • ISBN 9789174613100
  • Utg.år 2014

Fler ljudböcker av samma författare

Våra utvalda specialpriser JUST NU