Omslagsbild för Sjöbodsblues av Sara H Olsson
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Sjöbodsblues

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
MP3-CD 229 kr
Sagt om romanen Du glädjerika sköna: »Underhållande, gripande & härlig!« Jennies boklista »Ren läsglädje.« Beas bokhylla

Fyra kvinnoöden vävs samman i en fängslande berättelse!

Sjöbodsblues är en lättsam berättelse om fyra kvinnoöden som vävs samman när den stora världen knackar på i det charmigt sömniga lilla kustsamhället Tradviken.

Ellen vill tillbringa semestern vid havet och lånar sin exmans sommarhus i Tradviken. Hon tänker sig en sommaridyll full av liv och rörelse, men verkligheten är en annan. Ett sömnigare kustsamhälle får man leta efter, det händer ingenting! Men Ellen ger inte upp och snart lär hon känna ortens invånare.  

Femtiotreåriga Birgitta Lundin var en gång i tiden utsedd till Fröken Sverige, något som fortfarande basuneras ut på stora skyltar vid infarten till det lilla samhället. Men åldern börjar ta ut sin rätt vilket gjort Birgitta folkskygg. Hon tillbringar dagarna inomhus och gör inte mycket mer än att träna yoga framför Youtube.

I Tradviken bor även unga Tess. Hon älskar sin hemort och kämpar mot alla jämnårigas kommentarer om att hon borde ta sig därifrån. Tess parhäst är åttiofemåriga Signe, en tuff tant som gör sitt bästa för att bevara idyllen genom att sätta stopp för all form av exploatering. Så börjar det  hända saker nere vid sjöbodarna i hamnen och Signe står inför sin största utmaning någonsin! 

Sara H Olsson

Sara H Olsson

Sara H. Olsson är född 1979 och bor i Tångaberg utanför Varberg i Halland med sin familj. Hon har en bakgrund som bokförläggare och debuterade 2017 med den rosade feel good-romanen Du glädjerika sköna som även nominerades till Stora ljudbokspriset samma år. Sjöbodsblues är Saras fjärde roman.