Omslagsbild för Rosornas krig. Tredje boken, Blodsfejd av Conn Iggulden
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Rosornas krig. Tredje boken, Blodsfejd

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
CD 219 kr

Rosornas krig var det blodigaste krig som utkämpats i England. På en enda dag, under en intensiv snöstorm, dog över 28 000 män. Det sades att floderna var fyllda med blod istället för vatten under tre hela dagar.

Lyssna till den tredje delen i  Conn Igguldens fantastiska historiska romansvit Rosornas krig. De två första delarna heter Solvarg och Stormfågel. Läser gör Torsten Wahlund.

Det är en isande kall och ohyggligt bister vinter 1461. Richard, hertig av York, är död. Kung Henry VI är fortfarande fången och hans hustru, drottning Margret, rider söderut med sin segerrusiga armé.

Efter Yorks död tycks Margret ostoppbar. Hon har lidit svåra personliga förluster under många år och förlorat så mycket. Det har satt djupa spår, men också härdat henne. Men då hon dödade fadern släppte hon samtidigt loss sönerna: Edward av March och Richard Neville, som båda vill åt makten och härligheten.

Nu rider de tre sida vid sida mot London för att befria Henry VI. Margrets make och pojkarnas far. Margret älskar Edward och Richard, men vet också att båda två är extremt stolta och egensinniga. Ingen av dem kommer att ge upp, utan göra allt de kan för att komma över kungatiteln. Två starka män som gör anspråk på kronan. Men bara en av dem kan behålla den. De står inför en bitter kamp, ett inferno utan dess like. Blodsfejden kan börja.

 

 

Fler av samma författare

Fler av samma uppläsare

Viskaren

Karin Fossum 235 kr 235 kr

Fågelfångarens son

Richard Hobert 249 kr 249 kr

Rosornas krig. Andra boken, Solvarg

Conn Iggulden 189 kr 189 kr

Rosornas krig. Fjärde boken, Ravenspur

Conn Iggulden 199 kr 199 kr

Eldjägarna

Mons Kallentoft 199 kr 79 kr

Fler från samma serie