Omslagsbild för Lust och längtan av Carin Hjulström
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Lust och längtan

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
MP3-CD 199 kr

Som frånskild sedan en tid tillbaka och fri som fågeln då barnen är utflugna finns alla möjligheter för Frida Fors att dejta närhelst hon vill. Och det hon gjort också. Med varierat resultat. Den senaste flirten, den med grannen Martin, blev inte alls om hon tänkt. Men Fridas nya kollega, vilda Rosetta, har stora planer för dem båda…

Frida har inte riktigt vant sig vid att det är bara hon som numera bor i radhuset i Kålltorp. Varje dag hon kommer hem från jobbet så slås hon av allt ligger exakt på samma plats som det gjorde på morgonen. Inga smulor på köksbänken, inga slarvigt urhoppade skor i hallen, inga obäddade sängar och enorma klädhögar på golven.

Visst är det härligt att bara ha sig själv att tänka på, men ibland känner hon sig rätt ensam. Tanken på att träffa en ny man finns där hela tiden förstås, men det intensiva dejtandet hon ägnat sig åt på den senare tiden har hon tröttnat på. Mest besviken är hon på att flirten med läkaren Martin som bor mitt över gatan inte tycks leda till någonting.

Men när en ny producent börjar på radion där Frida arbetar som programledare börjar det hända saker. Frida uppmanas i sitt kvällsprogram Sena samtal i P4 att bli mer utmanande – ”Sex, makt, pengar och droger” ska det handla om nu! Och i studiosyfte drar producenten med sig Frida ut på stan – i jakt på den man, som enligt ryktet ska ha extraordinära egenskaper som göra kvinnor galna av lust.

Samtidigt bestämmer sig Frida för att hyra ut ett rum i sitt hus. Hon annonserar och får många svar. Den person hon väljer känns helt rätt: en kvinnlig, litteraturintresserad student från Centralafrikanske republiken. Men när Michel 34 år anländer visar det sig att hon är en  - man …

 

 

 

Fler av samma uppläsare

Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

Emmy Abrahamson 199 kr 199 kr

Louise

Mikaela Bley 199 kr 199 kr

Ett oväntat besök

Åsa Hellberg 199 kr 199 kr

Andras vänner

Liane Moriarty 199 kr 199 kr

En annan Alice

Liane Moriarty 235 kr 235 kr

Små eldar överallt

Celeste Ng 229 kr 229 kr

En förtrollad ö

Nora Roberts 239 kr 239 kr

Månskensstranden

Nora Roberts 199 kr 199 kr

Sanning och skvaller

Curtis Sittenfeld 199 kr 199 kr