Omslagsbild för Kärlek sökes av Carin Hjulström
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Kärlek sökes

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
MP3-CD 199 kr

Lika säker som Frida är i sin yrkesroll som programledare på radio, lika tafflig är hon i privatlivet. I alla fall när det handlar om att kasta sig ut i kärleksdjungeln och dejta män i hopp om att hitta en partner. Det är både deppigt och förnedrande, upptäcker hon, men Frida träffar också en massa underbara människor.

Carin Hjulström har skrivit en jättefin roman som är alldeles klockren i sitt tilltal och som fångar tidsandan perfekt. Underbar inläsning av Gunilla Leining.

Frida Fors är frånskild sedan några år tillbaka. Och visst har hon ofta tänkt att det vore trevligt att träffa en ny man. Varje vecka ger hon dessutom råd och uppmuntran till lyssnare över hela Sverige i radioprogrammet ”Sena samtal” som hon leder. Hon om någon borde veta hur man ska gå tillväga. Men trots att vänner och arbetskamrater har pushat och tjatat har Frida inte känt sig redo. Förrän nu.


När hennes yngsta barn lämnar radhuset hemma i Göteborg blir det väldigt tomt. Nu finns det liksom inga ursäkter kvar. Det är dags för Frida, i likhet med så många andra, att ge kärleken en chans.

Efter några misslyckade krogbesök inser hon att det är nätet som gäller som mötesplats. Och nu börjar en spännande resa. På de olika sajterna träffar Frida allsköns olika män – längtande, kränkta, vilsna, tilltufsade, besynnerliga män.

Det blir många fikastunder på stadens kaféer, promenader i Göteborgs Botaniska trädgård och middagar på Brasserie Lipp. Innerliga samtal som leder till höga förväntningar, men sedan allltid slutar i besvikelser. Till slut orkar hon inte hoppas längre. Det är väl bara att ge upp?! Hon kommer aldrig att hitta den rätte - eller …?

 

 

 

Fler av samma författare

Fler av samma uppläsare

Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

Emmy Abrahamson 199 kr 199 kr

Blindtunnel

Tove Alsterdal 235 kr 235 kr

Louise

Mikaela Bley 199 kr 199 kr

Ett oväntat besök

Åsa Hellberg 199 kr 199 kr

Arv och miljö

Vigdis Hjort 265 kr 265 kr

Lust och längtan

Carin Hjulström 199 kr 199 kr

På en ny nivå

Carin Hjulström 229 kr 229 kr

Andras vänner

Liane Moriarty 199 kr 199 kr

En annan Alice

Liane Moriarty 199 kr 199 kr

Små eldar överallt

Celeste Ng 229 kr 229 kr

En förtrollad ö

Nora Roberts 199 kr 199 kr

Månskensstranden

Nora Roberts 199 kr 199 kr

Sanning och skvaller

Curtis Sittenfeld 199 kr 199 kr

Fler från samma serie