Omslagsbild för Där rosor faktiskt dör av Ewa Klingberg
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Där rosor faktiskt dör

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
MP3-CD 199 kr

Trivsel och trassel i Tranås. Ny Klingberg-serie!

Där rosor faktiskt dör är en härlig roman om livet i en småstad och om en ung kvinna som med tålamod och finess lyckas rädda andras framtid.

Sandra ska äntligen ge sig ut på den Sverigeresa som hon har sett fram emot så länge. Med tio veckors semester i ett vackert sommarlandskap hoppas hon hinna besöka mängder av gamla kloster, ruiner och andra spännande historiska platser och minnesmärken. Men först ska hon passera sin moster Majken i Tranås och fira hennes 70-årsdag.
Sandra hinner nätt och jämt komma fram till Tranås och mosterns anrika begravningsbyrå innan hon får en död kropp på halsen. Och en blir snart fler. Det som skulle bli en kravlös och evighetslång sommar förvandlas till något helt annat!
Nu får alla andra planer läggas på is, och Sandra känner att hon behöver hjälpa sin älskade moster. Inte nog med att hon plötsligt förlorar sin make, hon riskerar också att förlora begravningsbyrån som visar sig stå på ruinens brant. Det blir mycket att bita i för Sandra, mycket att styra upp, och vägen är sannerligen inte spikrak …