Omslagsbild för Arthur och hans vänner : och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva av Mikael Lindnord,
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Arthur och hans vänner : och andra berättelser om hundar som fått människor att hitta sig själva

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
MP3-CD 199 kr
"En känslosam solskenshistoria om ett djurs ovillkorliga kärlek – och om en fantastisk resa!" Aftonbladet om första boken om Arthur

Detta är fortsättningen på den gripande berättelsen om Arthur, den tilltufsade men modiga gatuhunden från Ecuador som efter att ha bjudits på en köttbulle följde sin blivande husse och hans multisport-team på en rad äventyr genom djungeln och sedan fick ett nytt hem i Sverige. Lyssna till hur det har gått för honom.

I denna nya bok om Arthur får vi följa detta charmtroll och mycket speciella hund under hans första jul hos sin älskade husse med familj i Sverige. Tänk dig en gatuhund vid ett dignande julbord, hans favorit är inte oväntat köttbullar! Att han gillar snö och vinter bättre än värme får vi också ta del av. Vi följer honom på olika resor till bl a London. Vi får lida med honom när han drabbas av sjukdom och glädjas med honom när han får följa med på campingäventyr med familjen. 

Här finns också ett flertal mycket rörande historier där andra människor berättar om hur hundar räddat livet på dem, både bokstavligen och bildligt. Dessa berättelser om Arthurs dubbelgångare från världens alla hörn vittnar om att hunden verkligen är människans bästa vän.