Omslagsbild för Vit krypta av Mariette Lindstein
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Vit krypta

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Alex och Dani är enäggstvillingar och oskiljaktiga. En midsommarnatt när de är 22 år försvinner Dani spårlöst. Men Alex ger inte upp sökandet efter sin syster. Hon misstänker att en ockult sekt har kidnappat henne. Så finner hon tecken på att hon står näst på tur att försvinna.

Mannen har väntat i över en timme i skuggorna. Han vet att hon kommer att dyka upp snart, han känner till hennes vanor. Hon går alltid hem först, står bara ut en timme eller två på fester.

Han minns det långa, glänsande håret som böljade över hennes rygg när hon gick mot stranden. Doften av hennes parfym, bröstens kurvor under linnet. Löftet som anades i hennes mjukt svängande höfter. Och profetian som snart ska gå i uppfyllelse. Tanken får honom att darra av iver.

Nu ser mannen hennes siluett borta på vägen. Hon ser så aningslös ut, omedveten om att hon är bevakad. Utvald.

När hon lägger handen på grinden tar han två steg framåt och får blixtsnabbt upp trasan ur fickan. Han lägger den över hennes mun och näsa och klämmer åt med armen runt hennes midja.

Han känner tyngden av hennes kropp när den domnar, livet som rinner ur hennes muskler – samma pulserande liv som kommer att återfödas när hon är i hans våld.

Mannen bär henne till sin jeep och lägger henne på golvet, virar ett rep runt hennes hals och drar en presenning över hennes kropp.

Han spanar ut över stranden en stund, det är en sällsynt vacker midsommarnatt.

Så släpper han ut en lång, längtansfull suck och hoppar in i bilen.