Omslagsbild för Top dogg av Jens Lapidus
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Top dogg

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

En grupp av män har i många år utnyttjat unga flickor och filmat övergreppen. Alla som kommer dem på spåren gör det med fara för sitt liv. När det omaka paret – kåkfararen Teddy och advokaten Emelie – får kontakt med den utsatta flickan Katja får även de ett pris på sina huvuden. Vilka är männen som till varje pris vill tysta dem?

TOP DOGG är den mäktiga upplösningen på det drama som utvecklades i succéromanerna VIP-rummet och STHLM DELETE

Emelie har hoppat av den mäktiga advokatbyrån Lejon och startat eget när en ung kvinna ringer till hennes kontor och kräver att få prata med henne nu, på en gång. Hon låter desperat och mycket rädd. Katja var för tio år sedan med om otaliga övergrepp, hon var då bara 13 år. Hennes egen mor sammanförde henne med en man som ville betala för att träffa henne. I början var han omtänksam och snäll men blev snart hotfull och tvingade henne att delta i orgier. Om hon inte gjorde som mannen, skulle han lägga ut filmer på nätet.. Nu har en hårddisk dykt upp hos polisen. De har identifierat henne och kallat till förhör. och Katja är livrädd, hon vill bara glömma. Kan Emelie hjälpa henne?

Emelie kontaktar Teddy som har kopplingar till den undre världen. Men så hittas Katja mördad. Emilie och Teddy ger sig i kast med det polisen misslyckats med, och spårar upp de som utnyttjat flickor sexuellt i många år. Men det blir farligt, mycket farligt!