Omslagsbild för Som daggen stilla kysst av Marianne Cedervall
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Som daggen stilla kysst

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Bröllopet som spårade ur

Det råder båda glädjeyra och en smula kaos i den lilla orten Mullvalds på Gotland då ett bröllop ska gå av stapeln. Det blir en vacker vigsel, men under kvällen försvinner brudgummen och när han blodiga kravatt hittas får Anki och Tryggve ett nytt märkligt fall att lösa.

Som daggen stilla kysst är den fristående, fjärde delen i Marianne Cedervalls deckarserie om Anki Karlsson och Tryggve Fridman.

Bröllopet är av det riktigt traditionella sorten. Det är bonden Bengts dotter Amanda som ska gifta sig och ta över gården, och han är nöjd och förväntansfull. Men Bengts fru Titti är  tveksam: Fredrik är visserligen jägmästare, men han kan ingenting om djurhållning. Daniel, Amandas nära barndomsvän, hade varit ett mycket bättre val.

Både Anki och Tryggve är inbjudna och ska hjälpa till på bröllopet. Det blir en pampig vigsel i Mullvalds kyrka, men under middagen kan Anki inte undgå att märka att det råder en viss spänning bland några av gästerna.

När det så är dags för den klassiska brudvisningen , då brudparet ska presenteras för socknen, är det bara Amanda som kommer ut på trappan. Fredrik går inte att finna någonstans. Enda spåret efter honom är hans blodfläckade kravatt som hittas i jordkällaren, och det verkar inte bättre än att Anki och Tryggve har fått ännu ett fall som de måste lösa.

Taggar