Omslagsbild för Skärgårdsmorden av Lars Bill Lundholm
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Skärgårdsmorden

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
I vattnet utanför Saxarön hittar fiskaren Lasse jansson en död kvinna i sina nät.

13-årig flicka försvunnen från Saxarö!

Trettonåriga Josefine Voltaire försvinner på Saxarön i Stockholms skärgård. Man hittar hennes cykel i ett igenvuxet kärr. När ytterligare en person saknas blir stämningen obehaglig på ön. Kommissarie Jack Larsson som är uppvuxen här får i uppdrag att utreda vad som hänt. Det kommer att bli en tung sommar ...

Dagen efter den unga Josefine försvann efter en cykeltur hittar man hennes röda cykel i ett kärr på ett naturreservat. Men var är flickan? Snart upptäcks också att en kvinnlig gäst på öns ärevördiga hotell är borta. Hon återfinns senare död av en fiskare. Det är en chockerande syn. Hennes nakna kropp är full av knivhugg och hon har strypmärken på halsen.

Stämningen på den vanligtvis så idylliska skärgårdsön blir nu hotfull och skrämmande. Ingen känner sig säker.

Till Saxarö kallas kommissarie Jack Larsson. Han är uppväxt på ön och kan skärgården utan och innan. Men han är utbränd och har planerat att vara ledig med sin elvaåriga dotter Astrid, som efter ett svårt trauma slutat tala. Nu måste han istället koncentrera sig på den svåra utredningen. En möjlig mördare går lös på ön, tiden är begränsad och kanske är också hans egen lilla dotter i fara?