Omslagsbild för Presidenten är försvunnen av Bill Clinton,James Patterson
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Presidenten är försvunnen

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

MEGASUCCÉ! 1:a på amerikanska bestsellerlistan!

USA:s före detta president, Bill Clinton, och James Patterson, en av världens största bestsellerförfattare, har tillsammans skrivit en skrämmande aktuell thriller som ger en unik inblick i den absoluta maktens korridorer.

Vita huset, Washington D.C. President Jonathan Duncan är äntligen ensam i det fönsterlösa Roosevelt-rummet, beläget mitt emot Ovala rummet. Om några dagar ska han grillas inför en kommitté om varför han kontaktat en av världens mest eftersökta terrorister. Men presidenten har betydligt värre problem än så just nu. Han är nämligen inte alls säker på att USA över huvud taget existerar då. Det enda han vet är att han måste göra allt för att rädda sitt land – även om det innebär att han själv måste försvinna. Han inser även att någon i hans stab är en bitter fiende. Frågan är bara vem …?

Samtidigt kommer en lång sexig skönhet gående med flammande rött hår till flygplatsen Reagan National. Hon går under namnet Bach och har avrättat generaler, aktivister, politiker, affärsmän. Det här kommer att bli din största utmaning, sa mannen som anlitade henne för det nya uppdraget. Nej, svarade hon. Det här kommer att bli min största succé