Lilla dockan, Ingrid Elfberg
  • Hon blir kär i en kille hon aldrig träffat!
  • Historien kryper under skinnet på en och stannar där!
Lilla dockan, Ingrid Elfberg

Lilla dockan

199 kr
  • Hon blir kär i en kille hon aldrig träffat!
  • Historien kryper under skinnet på en och stannar där!

Jennifer ser när Bella Donna tar sitt liv under livesändning på nätet. Plötsligt förändras Jennifer helt, hon sluter sig som en mussla. Hennes granne och vän polisen Torbjörn anar ugglor i mossen. Vem är han egentligen den där Emil som hon fått kontakt med på nätet? I början var han snäll och omtänksam men nu börjar han ställa obehagliga krav.

Bella Donna, en känd, ung vloggerska och YouTuber sänder live när hon kastar sig ut från utomhuspoolen på tjugofemte våningen på hotell Gothia Towers i Göteborg. Hon landar med ett brak på taket av en taxi nedanför, död. Klippet sprids som en löpeld i sociala medier. Jennifer, fjorton år, är en av Bella Donnas följare och ser sändningen. Så får hon kontakt med Emil som verkar ha känt Bella Donna. Han är allt Jennifer drömt om snygg, omtänksam och smart. Hon blir kär! De håller tät kontakt via sms, och han ger henne till och med en ny telefon när hennes gamla går sönder.

Torbjörn och hans kollegor på Sektionen för grova brott i Göteborg ska precis knyta ihop en utredning kring gromning av unga på nätet och man misstänker nu att Bella Donna är  ännu ett offer. Torbjörn bor i samma hus som Jennifer och märker att hon plötsligt förändras. Hon som förut såg så kaxig ut med sin svarta goth stil har nu förvandlats till en docksöt Manga tjej. Tidigare hade de en fin och förtrolig kontakt men nu har Jennifer slutit sig som en mussla. Och utredningen går i stå, det verkar som om förövaren hela tiden ligger steget före utredarna. Finns det en läcka?

Läs mer

Fler ljudböcker av samma författare

Våra utvalda specialpriser JUST NU