Kejsaren, Dan Buthler, Dag Öhrlund
  • NY skrämmande bok om psykopaten Silfverbielke!
  • Han sätter en lömsk plan i verket på ön Cura i Stilla havet
  • Villebrådet är unga nakna människor!
Kejsaren, Dan Buthler, Dag Öhrlund

Kejsaren

235 kr  199 kr 109 kr  89 kr
  • NY skrämmande bok om psykopaten Silfverbielke!
  • Han sätter en lömsk plan i verket på ön Cura i Stilla havet
  • Villebrådet är unga nakna människor!

Psykopaten Christopher Silfverbielke har fått en ny affärsidé som ska hjälpa honom att tjäna grova pengar. Det kommer att bli hans mest ondskefulla plan någonsin. På ön Cura i Stilla havet anordnar han jakt – jakt på människor. Kommissarie Jacob Colt spårar upp honom och bestämmer sig för att rädda världen från galningen.

Psykopaten Christopher Silfverbielke är inte längre gigolo åt den gamla amerikanska mångmiljonärskan. Hon dog under märkliga omständigheter i en fallskärmsolycka i Thailand och av hennes arv fick han intet. Han behöver därför pengar, stora pengar, och har kommit på en brilliant affärsplan för att tjäna ihop dem.  Det kommer att bli hans mest ondskefulla idé någonsin. Den mexikanske maffialedaren Eduardo Gonzales, som han tidigare stiftat bekantskap med i Tijuana, visar sig kunna bistå med allt som behövs för att kunna verkställa Christophers djävulusiska plan. Han kallar in sin gamle tyske kumpan Max och de slår läger på den öde ön Cura i Stilla havet som han lånat av Eduardo. Där bygger de upp en jaktcamp och Via Dark net bjuder han in suspekta jägare till ön, som för gigantiska summor får välja sitt villebråd – livs levande unga människor!

Kommissarie Jacob Colt, som jagat psykopaten i många år, bestämmer sig för att det enda sättet att stoppa Silfverbielke är att döda honom. Tillsammans med FBI lyckas han spåra honom till ön Cura och tar sig obemärkt dit tillsammans med sin vän Hector. Snart drabbar de samman men det slutar riktigt illa …

Läs mer

Är den här boken något för mig?

Fler ljudböcker av samma författare

Våra utvalda specialpriser JUST NU