Omslagsbild för Fruktans hus av Mats Ahlstedt
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Fruktans hus

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Nytt spännande fall för Göteborgs-polisen Fatima Wallinder!

Nu har han gjort det igen! Mats Ahlstedt har skrivit en ny bladvändare som är en fristående uppföljare till succén Den sista vilan. Boken är garanterat fylld av cliffhangers, du kommer inte kunna sluta lyssna när du väl börjat!

 

I bygden kallas det för Spökhuset eller skräckens hus. Det har stått tomt i två år sedan de förra ägarna, ett äldre par hittats brutalt mördade inne i huset. Fallet klarades aldrig upp. Och tack vare det låga priset bestämmer sig paret Maja och Mikael för att köpa det gula huset vid sjön Mjörn utanför Göteborg.

Redan första natten upptäcker Mikael en sovsäck, konservburkar, ett askfat med fimpar och läskburkar på vinden. Så får han syn på en figur i mörkret utanför huset, det ser ut som en ung tjej med långt ljust fladdrande hår. Mikael ger sig av efter henne i natten, hon är på väg mot sjön. Inte långt senare hittar han henne. Död …

Det visar sig snart att den unga flickan som bott på ett behandlingshem i närheten av Mikaels och Majas hus blivit mördad. Fatima Wallinder, utredare vid Göteborgspolisen, tar sig an fallet.

Fler av samma uppläsare

Vajlett och Rut

Karin Alfredsson 249 kr 249 kr

Toktanten : Grannen från helvetet

Birgitta Bergin 229 kr 229 kr

Pojken som försvann

Cecilia Sahlström 199 kr 199 kr