Omslagsbild för Domaren av Dag Öhrlund
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Domaren

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Hämnden är ljuv!

Domaren är första fristående delen i en serie där vi får följa väninnorna Suzanne och Jessica då de skipar rättvisa efter lagar de själva skapat. Gillade du böckerna om Christopher Silfverbielke så kommer du älska den här!

Suzanne Eriks och Jessica Berger är bästa vänner sedan de pluggade juridik tillsammans, deras vänskap djupnade än mer när de upptäckte att de båda två var älskarinnor och utnyttjades av den charmige lärare Johan Wilde. Och de var inte de enda unga kvinnor han hade sexuella relationer till.

Suzanne är nu gift, har barn och är en respekterad domare i tingsrätten, hon har siktet inställt på att bli domare i Högsta Domstolen. Men hon är också psykopat. Suzanne ser det som ett kall att städa undan de som förstör i samhället och skipar dödlig rättvisa mot en kvinna som förskingrat miljoner från en organisation som hjälper svältande barn i världen.

Jessica hoppade av juridikstudierna och valde att bli präst. Hon är en trasig själ utan familj som dämpar sin ångest med mat och alkohol.  När så Johan Wilde, som en gång kränkte och utnyttjade dem utnämns till professor och hyllas, bestämmer sig Jessica för att hämnas. Väninnorna börjar misstänka varandra och snart avslöjas sanningar över ett middagsbord, det blir början på ett skrämmande samarbete. Suzanne och Jessica bestämmer sig för att hjälpas åt att städa upp bland onda människor som världen inte behöver. 

Taggar