Omslagsbild för Det som göms i snö av Carin Gerhardsen
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Det som göms i snö

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Äntligen är Carin Gerhardsen tillbaka! NY och gastkramande psykologisk thriller som överraskar!

En kall vinterdag på Gotland tar en otäck våldsspiral sin början. De inblandade känner inte varandra men deras vägar möts på oväntade sätt, och till slut är det fler än en som är ute efter hämnd ... Carin Gerhardsen lägger ett skickligt pussel där vi bit för bit får veta hur allt hänger ihop i denna fristående och fängslande thriller!

Visby-trakten, 2014. Jan Hallin, en högre tjänsteman med gott anseende, har precis begått ett brott. Han är lite småberusad och upprymd, och gasar på för fullt i kurvorna för att njuta av farten. Det är januari och väglaget är glashalt, musiken dånar ur högtalarna och han kör alldeles för fort när han passerar ravinen. När han får syn på den mötande bilen är det redan för sent. Han ser med fasa hur den tvärbromsande bilen glider över vägen och störtar ned i ravinen. Jan är tvungen att ta ett snabbt beslut – ska han ringa 112 eller helt enkelt smita därifrån? Han inser att en alkomätare skulle sätta honom i en besvärlig sits, och dessutom kan ingen ha överlevt en sådan krasch. Så han åker snabbt därifrån och lämnar den andra föraren åt sitt öde.

Men vad han inte vet är att det finns vittnen. I en parkerad bil i närheten sitter ett otroget kärlekspar som till varje pris måste dölja sin affär. De tar sig ned till den kraschade bilen och där gör de en upptäckt som vänder upp och ned på hela deras tillvaro …

Detta blir upptakten till en oförutsägbar och skickligt uppbyggd thriller som visar hur skuld, sorg och revanschlust både kan slita isär och förena oss. Med överraskande förvecklingar, intelligenta perspektivbyten och övertygande karaktärer från olika samhällsskikt skapar Carin Gerdhardsen en historia som är kusligt trovärdig, och håller lyssnaren i ett fast grepp från första till sista minuten.

Fler av samma uppläsare

Den frusna elden

Jens Henrik Jensen 199 kr 199 kr

Mannen som sökte sin skugga

David Lagercrantz 250 kr 250 kr

Ingen lämnas kvar

Dag Öhrlund 249 kr 199 kr