Omslagsbild för Brudslöjan av Kamilla Oresvärd
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Brudslöjan

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 
MP3-CD 199 kr
"Jag kan inte komma på annat än superlativer och rekommenderar den varmt till alla som gillar spänning!" Hemmets Veckotidning "Redan vid debuten tål hon att jämföras med etablerade svenska deckarnamn." Borås Tidning

Varför mördades Lisa-Marie och av vem?

Brudslöjan är den första delen i Vargön-serien där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i det gamla brukssamhället Vargön.  Lisa-Marie var den söta unga kvinnan som alla kände och tyckte om och på hennes bröllop var hela bygden inbjuden. Men dagen efter bröllopet och den efterföljande festen är hon försvunnen. Hon hittas död vid Skäktefallet, brutalt mördad..
I det lilla samhället Vargön som ligger längst ner vid Vänerns sydspets, hittas Lisa-Marie Svensson död dagen efter sitt bröllop på Ronnums herrgård. Lisa-Maries sargade kropp hittas långt från herrgården vid det ganska otillgängliga Skäktefallet – i folkmun kallat Brudslöjan. Hennes nyblivne man Linus är förkrossad och rykten börjar gå i bygden. Linus har tidigare blivit anmäld för misshandel av sin förra flickvän. Polisen har svårt att lösa fallet, men hjälp kommer från ett oväntat håll. Den före detta domaren Mona Schiller har precis flyttat hem till Vargön efter 15 år utomlands. När hon börjar rycka i gamla bekantskaper upptäcker hon att orten sjuder av mörka hemligheter. Alla kände Lisa-Marie, men vem var hon egentligen och kände hon mördaren?

Fler av samma uppläsare

Vi mot er

Fredrik Backman 199 kr 199 kr

Ett jävla solsken : en biografi om Ester Blenda Nordström

Fatima Bremmer 199 kr 199 kr

Din vän Forsete

Christina Erikson 199 kr 199 kr

Mellan himmel och hav

Anna Fredriksson 235 kr 235 kr

Silvervägen

Stina Jackson 159 kr 159 kr

Kidnappningen : en släktberättelse

Anna Schulze 199 kr 199 kr