Blodlokan, Louise Boije af Gennäs
  • Superspännande psykologisk thriller av bästsäljarförfattarinnan Louise Boije af Gennäs!
  • Första delen i nervkittlande Motståndstrilogin!
  • Vem eller vilka vill Sara och hennes familj illa?
Blodlokan, Louise Boije af Gennäs

Blodlokan

189 kr 119 kr
  • Superspännande psykologisk thriller av bästsäljarförfattarinnan Louise Boije af Gennäs!
  • Första delen i nervkittlande Motståndstrilogin!
  • Vem eller vilka vill Sara och hennes familj illa?

Sara har flytt sin hemstad Örebro och hamnat i en förort till Stockholm. Hon sörjer sin pappa som nyligen förolyckats i en oförklarlig eldsvåda. Saras nya, lite torftiga tillvaro blir så småningom bättre. Mycket bättre. Men något känns fel. Konstiga saker händer i hennes närhet och hon får ta emot obehagliga hot. Det verkar som om någon är ute efter henne och hennes familj …

Att jobba som servitris på litet café i Vällingby, strax utanför Stockholm är inte direkt vad Sara planerat att hon skulle äga sig åt då hon både har en militär befälsutbildning och dessutom pluggat statskunskap och nationalekonomi. Men nu är det som det är. Efter det att hennes pappa dött i en brand i familjens sommarstuga hemma i Örebro föll allting samman för henne. Hon blev sjukskriven och ingenting tycktes ha någon mening. Flytten till Stockholm ska bli Saras omstart. Hon måste ta sig vidare i livet nu.

Trots att det är motigt i början, så förändras saker och ting snart. Servitrisjobbet byts ut mot assistent på en PR-byrå och plötsligt tjänar hon bra med pengar och kan flytta till en flott lägenhet på Östermalm.

Men något är fel. Konstiga saker sker runtikring Sara. Och hon får ta emot hot också. Mot sig själv, men även mot sin älskade familj. Någon verkar vilja dem illa. Sara är förtvivlad. Håller hon på att bli galen? Men snart ser hon tydliga spår och de leder henne i en skrämmande riktning. Närmare bestämt rakt upp mot samhällets toppar …

Louise Boije af Gennäs är författare och dramatiker. Hon har skrivit nio romaner bl. a Stjärnor utan svindel som anses vara en modern klassiker och trilogin om en grupp vänner under 2000-talets första decennium. Med Blodlokan byter hon genre och skriver för första gången en samhällskritisk, psykologisk thriller med stark koppling till verkligheten.

Läs mer

Är den här boken något för mig?

Fler ljudböcker av samma författare

Våra utvalda specialpriser JUST NU