Omslagsbild för Åtta steg bakom av Denise Rudberg
Spara {{selectedProduct.Discount}}%
Fler bilder

Åtta steg bakom

{{selectedProduct.StandardPrice}} kr  {{selectedProduct.Price}} kr
{{selectedProduct.Price}} kr 

Bakom överklassens polerade fasader döljer sig mörka hemligheter …

Äntligen är Marianne Jidhoff tillbaka! I sin populära Elegant Crime-serie bjuder Denise Rudberg på både krypande spänning och elegant underhållning. Allt börjar en försommarkväll ute på Kungliga Djurgården …

En kväll i maj 1988 försvinner den sjuttonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården i Stockholm. Trettio år senare blir fallet återigen aktuellt i samband med en dokumentär om flickans mystiska försvinnande.

Förundersökningsledaren Marianne Jidhoff – en medelålders och synnerligen levnadsglad änka bosatt på Östermalm – får i uppgift att ta utredningen vidare tillsammans med sin arbetsgrupp. De anar att familjen Renaudots stora förmögenhet kan ha haft något med försvinnandet att göra – men hur?

Den dittills förtegna familjen öppnar så småningom dörren på glänt till en rad gömda hemligheter som kan få en avgörande roll för fallets lösning. Men vad är egentligen sanning och vad är rena spekulationer?

Samtidigt anmäler en ung man sina misstankar om att han blir förföljd. Anmälan hamnar på polisassistent Augustin Madrids bord, och snart börjar han undra om inte hoten mot den unge mannen har en koppling till vad som hände den där försommarkvällen 1988 ...