Halloj Alexandra och Alexander alias Lars Kepler!

Vi är många som är glada över att återse Joona Linna, vad har hänt sedan vi träffade honom i Stalker?

I Stalker blev han dömd till fängelse efter att ha gjort en minst sagt våldsam fritagning på häkte. Vi möter honom nu efter nästan två år den slutna anstalten Kumla när han får ett väldigt speciellt besök och ett förslag som han inte kan säga nej till.

Berätta om den nya boken Kaninjägaren!

Vi har haft en fantastiskt intensiv och gastkramande skrivperiod och är fortfarande helt uppslukade. Både Säkerhetspolisen och Nationella operativa polisen försöker stoppa den gåtfulla mördaren som går under namnet Kaninjägaren. Joona Linna och Saga Bauer är tvungna att börja samarbeta i hemlighet för att stoppa mördaren innan det är försent.

Ni själva ger alltid ett väldigt vänligt intryck, men Lars Kepler kan skrämmas som få. Gillar ni att skrämmas?

Vi har en mycket livlig fantasi, vilket är på gott och ont. Vi har lätt att föreställa oss hur varje normal, trevlig situation kan spåra ut och förvandlas till en mardröm. När vi skriver måste vi alltid gå in i våra egna rädslor – det är kanske därför det blir skrämmande. Men vår drivkraft är alltid att lösa mysterierna och göra världen bra igen, som man bara kan i fiktionen.

Läs mer om Kaninjägaren och beställ den här>>

 

Om ALEXANDRA enligt Alexander:

Alexandras styrka som Lars Kepler:Hon skriver extremt snabbt och har en outsinlig källa av spännande situationer och oväntade bilder.

Alexandras mest irriterande sida:Hon vill alltid åka till flygplatsen många timmar för tidigt.

Något vi inte vet om Alexandra:Hon är historienörd och älskar att läsa böcker om allt från mänsklighetens vagga fram till Erik XIV.

 

Om ALEXANDER enligt Alexandra:

Alexanders styrka som Lars Kepler: Alexander har en otrolig förmåga att se helheten, att överblicka hela berättelsen och förstå balansen i den.

Alexanders mest irriterande sida: Hans fruktansvärda envishet.

Något vi inte vet om Alexander: Han blev uttagen till en jägarbataljon i Karlsborg när han var arton år.

Ljudböcker av Lars Kepler

 • Kaninjägaren

  Lars Kepler 239 kr
 • Eldvittnet

  Lars Kepler 169 kr
 • Sandmannen

  Lars Kepler 199 kr
 • Stalker

  Lars Kepler 199 kr
 • Playground

  Lars Kepler 199 kr